Tuesday, April 10, 2018

" Beliau sentiasa beri peluang anak muda berkarya dan sumbang idea #DemiJohor " - Mahasiswa

Sebagai anak jati Johor, saya sangat-sangat terpegun dan menghormati kepimpinan yang dibawa oleh YAB Dato' Mohamed Khaled Nordin, Menteri Besar Johor dalam memajukan Negeri Johor. 

Semenjak dulu lagi, Dato' sentiasa memberi peluang kepada anak muda untuk terus berkarya dan memberi peluang menyumbang idea untuk pembangunan Negeri Johor. 

Terima kasih YAB Dato' atas segalanya.

Saya mewakili Anak Johor, akan terus mengidamkan kepimpinan Dato' untuk memimpin Johor pada masa akan datang.


RIAN BIN AZMAN
Yang DiPertua 
Majlis Perwakilan Pelajar 
Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) 
Duta Jauhar 3.0 
Anak Jati Johor Bahru 
----Original Posting---- 

--- Komen dari posting---- 

Fieya Abdul Samat :
Semoga YAB Datuk Khaled diberi mandat oleh rakyat Johor untuk terus kekal memimpin Johor. Tahniah & terima kasih Rian sentiasa berbakti kepada negeri Johor.
Johor tetap jadi Johor. #teamjohor

Hafizi Mustari : 
Kepimpinan yg cemerlang dari tahun ke tahun.. Tahniah YAB MB JOHOR semoga diberi mandat untuk terus memimpin Johor DT dan tahniah juga bro Rian Azman sentiasa berbakti pada negeri kelahirannya.. #muafakatjohor

Amisah Jaffar : 
Saya bangga menjadi rakyat Johor dibawah pimpinan YAB MB Johor. Semoga Johr terus maju bersama beliau. Tahniah jugak kepada bro Rian Azman yg sentiasa berbakti kepada rakyat Johor. 
#teamjohor
#staywithkhaled
#sayapilihbiru

Balqis Sakura : 
Proud to be johorean. Semoga YAB MB Johor terus diberi mandat untuk memimpin Johor & majukan johor. Tahniah to Rian Azman. Teruskan perjuangam n berbakti untuk negeri kelahirannya Johor.

Mohd Syafiie :
Terima kasih MB kerana sentiasa memberi peluang kepada mahasiswa untuk berbakti kepada masyarakat.

Muhammad Arif Abdul Khalil :
Semoga Johor kekal dipimpin oleh orang2 hebat seperti Dato dan bakal diwarisi generasi yang terus menerajui dan menjadi idola untuk negeri2 lain bersama maju. Semoga Dato dikurnia keberkatan hidup dunia dan akhirat... Terima Kasih juga buat YDP Rian juga sebagai sahabat baik saya, kerana saya yakin dan percaya anda juga salah seorang yang saya berharap dapat diberi kepercayaan suatu hari nanti menjadi salah satu tompok kepimpinan dia Permata Selatan ini. #teamJohor

Azizul Haqeem : 
Terima kasih YAB Datuk Khaled atas usaha yg dilakukan utk mencapai misi johor berkemajuan.. terima kasih dan tahniah juga kpd YDP Rian Azman atas sokongan dan kongsi ilmu dalam menjayakan program2 bawah pimpinan MB seperti DUTA JAUHAR. 


0 comments:

Post a Comment